viernes, 24 de abril de 2015

Sofà

Es tracta de la maqueta d’un sofà que es vendria de tres unitats en tres unitats. Els colors utilitzats son blanc i rosa. Té un estil inspirat en l’art japonès i xinès, ja que estaria fet per la gent asiàtica que viu a occident, per que puguin utilitzar el sofà tant com a sofà normal, com a cadira per dinar en una taula occidental, i com a cadira per dinar en una taula oriental (que és més baixeta). Es pot posar el coixí de sota de manera que es puguin estirar els peus. El sofà es vendria de tres unitats en tres unitats, i aquestes es podrien ajuntar per tal de formar un sofà allargat o bé separar, per exemple per seure davant la taula.


Per fer el disseny d’aquest sofà he pensat en fer unes formes que s’adaptin bé a l’esquena (estant assegut normal o agenollat). També he pensat en enfonsar una mica el centre per que sigui més còmode al posar les cames (ja que el coixí no és tan tou). He afegit un coixí per que pugi tapar el forat que hi ha i no es vegi lleig. Aquest forat està per si la persona està agenollada, per que els peus es puguin col·locar allà, per això és una mica inclinat com podem veure als esbossos. El coixí d’abaix també té una part més enfonsada, per que quan s’estirin les cames sigui més còmode. Les altures de les dues parts del sofà han de ser molt similars per que no hi hagi una desigualtat que provoqui incomoditat al col·locar les cames.
El sofà serviria tant per nens com per adults, però a la gent que és molt alta els sortirien fora els peus, així que haurien de col·locar un altre peça del sofà.


No hay comentarios:

Publicar un comentario